hemsidan uppdaterad med PDF-filer på våra etiska regler

Nu är hemsidan uppdaterad med PDF-filer på våra etiska regler, broschyren som beskriver vad handledning är samt medlemsansökan.

Tiden går fort och snart ser vi ljuset i tunneln. Det blir ljusare dagar och energin är tillbaka när solen lyser.  Vill påminna om våra inspirationsdagar tillika vårt årsmöte i Växjö. Snart går anmälningstiden ut.
Ta tillfället i akt att träffa kollegor och utbyta erfarenheter. Vårt internationella nätverk ANSE kommer på besök och kommer att få en stund för möte med medlemmar och styrelsen.
Vi vill också välkomna andra intresserade inom branschen, som kan ha nytta och vill bli inspirerade. Dvs även de som inte är medlemmar är välkomna. (Se särskild flik för priser och program.) Det är naturligtvis gratis att endast delta i vårt årsmöte, som äger rum på förmiddagen, på lördagen.
På kvällen har vi middag och det kostar utöver konferensavgiften. Men det är något ingen vill missa förstås!! En god stund för samvaro och gemenskap.
Hållbarhet är temat. Några har undrat vad det kan betyda och i vilket sammanhang.
Hållbarhet ur vilket perspektiv vi än talar om utifrån den bransch vi jobbar inom. Vi har gett föreläsarna fria händer att tolka det begreppet. Tillsammans skapar vi inspiration och ny kunskap.
Jobbet fortsätter med hemsidan. Där har vi lagt in annonser och tips om utbildningar. Dessutom kan du gå direkt till Linkedin från sidan.
Tipsa gärna kollegor om vår förening och be dem skicka in en ansökan.
Vi godkänner på styrelsemöten, om de uppfyller kraven. (Se ansökan om medlemskap).
Hållbarhet för handledare och deras jobb, är ledordet framåt.
Kristina Faleij 200204