Nu när mörkret kommer så är det väl dags att planera lite inspirerande dagar framåt.

Vi vill påminna om våra inspirationsdagar till våren. Ta tillfället i akt att träffa kollegor och utbyta erfarenheter. Vårt internationella nätverk ANSE kommer på besök och kommer att få en stund för möte med medlemmar och styrelsen. Vi vill också välkomna andra intresserade inom branschen, som kan ha nytta och få inspiration. Dvs även de som inte är medlemmar är välkomna. (Se särskild flik för priser och program.) Vill tillägga att från 1 nov så kostar det 1500 kr för medlemmar och 2500 kr för icke medlemmar, detta pga av ökade kostnader för konferensen. Det är naturligtvis gratis att endast delta i vårt årsmöte, som hålls på förmiddagen på lördagen.
På kvällen har vi middag och det kostar utöver konferensavgiften. Men det är något ingen vill missa förstås. En god stund för samvaro och gemenskap.
Styrelsen jobbar just nu på att planera det fasta schemat (programmet) med tider etc för inspirationsdagarna, så det kommer snart upp på hemsidan. Håll utkik.!!

Hållbarhet är temat. Några har undrat vad det kan betyda och i vilket sammanhang.
Hållbarhet ur vilket perspektiv vi än talar om utifrån den branch vi jobbar inom. Vi har gett föreläsarna fria händer att tolka det begreppet. Tillsammans skapa vi inspiration och ny kunskap.

Jobbet fortsätter med hemsidan och nu kommer det att läggas in annonser och tips om böcker. Dessutom kan du gå direkt till Linkedin från sidan. Vi har som mål att före jul ska allt fungera och kanske vi får boka en support någon timma, för att få allt att fungera.

Vi har fått flera nya medlemsansökningar på sistone, vilket är glädjande. Tipsa gärna kollegor om vår förening och be dem skicka in en ansökan .
Vi godkänner på styrelsemöten, om de uppfyller kraven.Se ansökan om medlemsansökan.

Ha nu en fin höst och tänd ett ljus i mörkret.
Hållbarhet för handledare och deras jobb är ledordet framåt.

Kristina Faleij 191010

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *