Life Staging® Workshop 21-22 mars 2020

Life Staging mars 2020

Life Staging® ett gestaltande format passande för personlig utveckling, i psykoterapigrupper, inom handledning och organisationsutveckling.

 Välkommen till en workshop där du garanterat kommer bli lite tagen av insikten i hur mycket våra fördomar hindrar oss att se dem eller det vi tycker vi är ”experter” på. Överraskad över all outnyttjad kunskap och färdighet du och vi andra har. Förbluffad över hur modig och initiativrik du egentligen är.

Och, hur lättsamt och roligt man också kan ha det när man skaffar sig dessa insikter!

Life Staging® är ett format som utgår från den ”tysta kunskap” vi alla har. Verbal information ges initialt inte i formatet. Istället är det deltagarnas rörelser, kroppsspråk, röster och handlingar som är i fokus. Genom en speciell slags gestaltning uppstår en tyst, dynamisk process med olika avgränsade scener. Bilder skapas, relationer och mönster synliggörs och kan reflekteras kring.

Formatet utgår från kreativa och narrativa tankegångar. Omfattar också tankar kring neuroception, alltså hur vårt autonoma nervsystem svarar an, bortom vårt tänkande. Uppmärksammar hur vi, via våra spegelneuroner, kan utveckla mer empati och närvaro i mötet med andra. Där också seendet och inseendet kring de fördomar vi ofta benämner som ”verkligheten” kan utmanas. Allt i ett mycket värdigt, tryggt och förlösande sammanhang med mycket seriös humor! Kursen innehåller föreläsningar, övningar och arbete med eget material.

Elisabet Wollsén, leg. psykolog, leg. psykoterapeut i familjeterapi, handledare, utbildare mm. har utvecklat och praktiserat formatet de senaste 15 åren. Handledare, utbildare och kliniker, verksam sedan början av åttiotalet, bedrivit narrativ och även deltagit i och regisserat psykodrama

Målgrupp; Handledare, konsulter och professionella samt personer med intresse för kreativa och gestaltande tekniker och personlig utveckling.

Datum; 21-22 mars 2020

Lördag; 10:00 -17:00

Söndag; 10:00 -16:00

Kostnad: 4 900 kr + moms/deltagare, faktureras vid anmälan.

Deltagarantal: Minimum åtta för att kursen ska bli av.

Plats: Centralt i Stockholm City.

Anmälan: Bindande anmälan via mail till elisabet@lifestaging.se

Information: www.lifestaging.se www.samtal.se eller 08-33 71 73

Sista anmälningsdag; 26/2-20!!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *